10.05.2023

Брандовете Afrodita Cosmetics & LYN Skincare също се довериха на ОРНО

Afrodita Cosmetics e водещ словенски производител от 1970г., намиращ се в сърцето на термалните води – Рогашка Слатина. Брандът предлага две серии – Професионална и „Масова“, като масовата носи в себе си частици от професионалната. Afrodita присъства на 22 пазара по света и е лидер в Словения и Балканските страни. За поредна година, брандът е отличен от Superbrands, като предпочитана марка в Словения. Afrodita е натурална козметика, като по-голямата част от продуктите са с над 95% растителни съставки.

В стремежа си да бъде в крак с новите тенденции, и за да удовлетвори нуждите на клиентите, Afrodita Cosmetics залага на нови разработки и патенти, които вече виждаме и на българския пазар в двете категории – грижа за жени и грижа за мъже.

LYN Skincare е сравнително нов бранд, създаден преди 3 години в Турция от две амбициозни жени - визионерки, посветени на опазването на природата и нейните ресурси.Продуктите са разработени на растителна основа, като водещата роля е ….. на екстракта от дафинов лист (лавър). Като една от най-ценените билки в арома терапията и с вечно зелените си листа, той е символ на чистата и непреходна красота.

LYN Skincare се фокусира върху създаването на здравословни продукти чрез умелото съчетаване на ценни растителни екстракти и модерни технологии. Всички продукти се произвеждат в съответствие със стандартите на Европейския съюз.