Yves Rocher Paradise Center

ниво партер

Раб. време: Понеделник до Неделя 10:00 – 22:00ч.

Yves Rocher The Mall

Ниво партер

Раб. време: Понеделник до Неделя 10:00 – 22:00ч.

 
 

Yves Rocher магазин

Граф Игнатиев 37

Раб. време: Понеделник до Петък 10:00 – 19:30ч.

Неделя 11:00 – 18:00ч.

Телефон: 02/980 96 26

Yves Rocher Serdika Center

Ниво - 1

Раб. време: Понеделник до Неделя 10:00 – 22:00ч.

Тел: 02/931 22 24

 
 

Yves Rocher Mall of Sofia

ниво партер

Раб. време: Понеделник до Неделя 10:00 – 21:00ч.

Yves Rocher магазин

бул. Витоша 63

Раб. време: Понеделник до Петък 10:00 – 19:30ч.

Неделя 11:00 – 18:00ч.

Тел: 02/986 31 64

 
 

Yves Rocher Plovdiv Plaza

Ниво партер

Раб. време: Понеделник до Неделя 10:00 – 22:00ч.