19.12.2022

ОРНО АД - официален дистрибутор на продукти Rio Mare в България

Щастливи сме да Ви съобщим, че считано от 16-и януари 2023 г., ОРНО АД ще бъде официален дистрибутор за България на Rio Mare - световно известната марка продукти от риба тон.

Дистрибуторска компания ОРНО се отнася винаги с грижа към хората и осигурява хранителни продукти за по-добро качество на живот. Rio Mare е източник на голяма част от хранителните вещества, съдържащи се в прясната риба, като протеини, минерални соли, витамини и омега-3 мастни киселини.

В процеса на производство на Rio Mare се отделя изключително внимание на избора на суровини, провежда се широкообхватен контрол по цялата верига на приготовление, извършват се изследователски дейности, насочени към непрекъснато подобряване на качеството.

Компанията-производител има ежедневен ангажимент за устойчив риболов и отговорно качество на продуктите. Предизвикателството включва работа с всички участници в процеса, включително собственици на кораби, консервната промишленост, НПО и институционални органи, за да се намери баланс между трите различни аспекта (състоянието на запасите от риба тон, здравето на морската екосистема и управлението на риболовните области), които правят риболова устойчив.

Rio Mare има за цел да предоставя чиста храна с грижа към хората и околната среда.

Rio Mare са продукти от риба тон за цялото семейство. С богата гама от автентични, вкусни и качествени италиански рецепти, Rio Mare е любима марка на кулинари, съвременни хора и привърженици на природосъобразния начин на живот.

Опитът на един от най-добрите дистрибутори в България и качеството на продуктите от риба тон се срещат, за да поднесат Rio Mare на трапезата във всеки дом.