ОРНО АД разшири продуктовата си гама с козметичните марки Yves Rocher, Revlon и Aura.
31.03.2020

ОРНО АД разшири продуктовата си гама с козметичните марки Yves Rocher, Revlon и Aura.

Yves Rocher – Широко позната на българския пазар, световно известна френска парфюмерия и козметика на растителна основа. Създадена през 1959 година от французина Ив Роше, повече от 60 години марката се грижи за красотата и обаянието на жените, както и за опазването на планетата. Цялата гама продукти се предлага в магазините на Yves Rocher в София и Пловдив.

 

Revlon - Водеща световна компания за красота, с портфолио, което преобразява живота на жените и мъжете по целия свят. От малка компания за красота, Revlon се превръща в емблематичен бранд, работейки непрекъснато с най-известните жени, като посланици на мисията REVLON.

 

Revlon е емблематична марка, с богато наследство, изтъкано от: Блясък, Провокативност, Страст и Привличане. Произвежда и предлага декоративна козметика и грижа за красотата, продавани в повече от 150 страни.

 

Aura – Богата гама от декоративна козметика и аксесоари, направени от висококачествени суровини, в сътрудничество със световни лидери в производството на козметика. В крак с най-новите технологични иновации, цветови тенденции в козметиката и дизайна на продуктите.

 

Разгледайте богатата палитра от продукти Yves Rocher, Revlon и Aura на orno.bg и онлайн магазина Bonjour.bg